Opinie

9,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,8
Komfort
9,8
Lokalizacja obiektu
9,4
Udogodnienia
9,7
Personel
9,7
Stosunek jakości do ceny
9,6

Opinie

    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    15 września 2018
    Piękna okolica, wspaniały personel, bardzo czysto i miło. Polecam serdecznie.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    7,5
    9 września 2018

    Polecam - wygodny nocleg w centrum

    Piotr
    pl

    Ocena

    9,6
    26 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    20 sierpnia 2018

    Rewelacyjne miejsce.

    Wspaniała atmosfera. Cisza i spokój. Dobry kontakt z właścicielką. Dziękujemy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    8,3
    18 sierpnia 2018

    Obiekt godny polecenia

    Brakuje jedynie klimatyzacji.
    Bardzo miłe i schludne miejsce, urządzone ze smakiem. Nowoczesna i czysta łazienka. Moskitiery i piękne kwiaty w oknach. Zadbane otoczenie. Sympatyczna Właścicielka. Pozdrawiamy!
    PIOTR DULSKI
    pl

    Ocena

    8,8
    14 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Meriadok
    pl

    Ocena

    10
    12 sierpnia 2018
    Bez zastrzeżeń
    Czystość, warunki , kuchnia, właściwie wszystko
    Monika
    pl

    Ocena

    7,5
    12 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Roman
    pl

    Ocena

    9,2
    4 sierpnia 2018
    Nic
    Czysto, spokojnie, przyjemnie
    Mateusz Manicki
    pl

    Ocena

    7,9
    19 lipca 2018
    Cena po przyjeździe wzrosła z 64€ do 80€, o czym nas wcześniej nie poinformowano, że taka sytuacja może w ogóle nastąpić. Będąc na miejscu oczywiście nie chciało się nikomu na szybko szukać czegoś innego, co na pewno właściciele zakładali. Ani adres ani numer telefonu dostepne w informacjach o obiekcie nie są prawidłowe. Jeśli chodzi o adres, to trzeba wyszukać ten z opisu. Telefon natomiast jest dostępny na miejscu przy obiekcie na tabliczce.
    Cisza i spokój. Ilość miejsca na zaparkowanie samochodów. Basen. Apartamenty w miarę czyste i zadbane.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    9,2
    14 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    8 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ryszard Sadowski
    pl

    Ocena

    10
    7 lipca 2018

    Spędziliśmy tam tylko 1 dzień i to jest największy problem, że TYLKO JEDEN.

    Spokój, komfort, życzliwość.
    Gospodarze nadzwyczaj uczynni i niezmiernie życzliwi. Baaaaaaaaaaardzo polecam!!!
    Maciej
    pl

    Ocena

    10
    25 września 2017
    Polecam rodzinom z dziećmi!
    Petr
    cz

    Ocena

    7,9
    3 września 2018
    Communication.
    The good idea to build apartment house on the nice place in nature.
    nl

    Ocena

    10
    2 września 2018
    Beautyful location and very comfortable apartment
    LAZAM SINA
    gb

    Ocena

    10
    21 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    EfimovED
    ru

    Ocena

    10
    15 sierpnia 2018

    Great place in nature

    The only minus is occasion with hot water at morning, but hope it's not regular.
    I've never seen such clean rooms before. And all appartaments are very cozy and doesn't look like hotel - may be like country house in your child dreams. Landlady was very friendly and helpful. Nice location in hills without neighbors in 200 meters. Childrens will appreciate the pool, as well as other will be glad for sauna )
    Maciej Mraczek
    pl

    Ocena

    9,6
    1 sierpnia 2018

    Great place for the stop during the trip form Poland to Croatia and back.

    Bijorn
    be

    Ocena

    10
    29 lipca 2018
    What a pleasant surprise! Such a hospitality! Martina and her family are very welcoming, they helped us with everything, always with a smile. Fresh milk, eggs and vegetables from their farm, doing some laundry,... The appartment (with sauna) is stunning: very big, clean, nicely decorated. We really felt at home! Very quiet environment, shops nearby. Just perfect!
Ładowanie opinii