Opinie

9,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,9
Komfort
9,8
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
9,7
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,7

Opinie

    Maciej
    pl

    Ocena

    10
    25 września 2017
    Polecam rodzinom z dziećmi!
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    23 września 2017

    Szkoda, że tylko jedna noc - kiedyś tam wrócimy

    Fantastyczna gospodyni, świetny kontakt, super wygodne łózka, bardzo czysto, cisza, spokój
    Dorota
    hr

    Ocena

    10
    20 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy Widuch
    pl

    Ocena

    10
    14 września 2017
    Cisza, spokoj, widoki górskie... Czego chciec wiecej! W ogrodzie rosna winogrona ktorych pozwolilismy sobie spróbować: w sklepie tego nie znajdziesz, do tego sarny podchodzily pod sam dom. W ogrodzie miejsce do zabawy dla dzieci. Wnętrze przestronne, sypialnie na pietrze i pokoj dzienny na dole. Szkoda, ze byliśmy tam tylko na jedna noc, przejazdem
    Michal
    pl

    Ocena

    9,2
    3 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    25 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    anna
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017

    Super pobyt!

    Spaliśmy w tym miejscu w drodze do Chorwacji i z powrotem, na pewno tam wrocimy, apartamenty czyste i przestronne, w pełni wyposażone, na zewnatrz basen z czysta wodą oraz grill,właścicielka przemiła, polecamy. My na pewno tam wrocimy!!!
    Adam
    pl

    Ocena

    10
    23 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    9,6
    23 sierpnia 2017
    Warunki komfortowe, piękne miejsce , pośród lasów w lokalnej wiosce. Czysto, plac zabaw dla dzieci, rowery, basen duży na zewnątrz wszystko w cenie noclegu. Polecam nie tylko na nocleg w drodze. Niestety sklep oddalony o ok 10 km, ale to nie wina właściciela :)
    ŁukaszDu
    pl

    Ocena

    10
    22 sierpnia 2017
    W drodze do Chorwacji i z powrotem odpoczywaliśmy tam. Bardzo czysto, pachnie, okolica piękna, Pani Angel bardzo miła. Dzieci nazywają to miejsce - "magiczny domek". BARDZO POLECAM! Następnym razem też skorzystam z ich usług.
    Sebastian
    pl

    Ocena

    9,6
    21 sierpnia 2017

    Fantastyczne miejsce, nie tylko na jedna noc. Bardzo miła właścicielka.

    Piękna okolica, czysto i gustownie.
    Zenon
    pl

    Ocena

    9,2
    17 sierpnia 2017
    Przydałaby się klimatyzacja w sypialniach, a upalne dni ciężko się sypia.
    Cicha i spokojna okolica, idealna na pauzę w podróży. Miła właścicielka.
    Emil Roda
    pl

    Ocena

    10
    16 sierpnia 2017
    Mili wlasciciele, obiekt polozony w pieknej okolicy, bardzo czysty i zadbany.
    Roman
    pl

    Ocena

    10
    15 sierpnia 2017

    Rewelacyjnie, z pewnością tam wrócimy !!!

    Gustownie i nowocześnie wyposażony oraz perfekcyjnie czysty apartament, znajdujący się w urokliwej okolicy. Miejsce idealne dla osób szukających ciszy i spokoju - żadnych odgłosów przelatujących samolotów, przejeżdżających pociągów lub samochodów ... tylko śpiew ptaków. Mnóstwo udogodnień dla rodzin z dziećmi od huśtawki po basen itd. Apartament prezentuje się zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach.
    Adam
    pl

    Ocena

    10
    7 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl

    Ocena

    10
    4 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    kfitzi
    il

    Ocena

    10
    11 września 2017

    Awesome Place

    We got a warm welcome that made us feel immediately at home. The place is brand new and sparkling. Wonderful rural place. The girls loved the pool, and the private sauna in the bathroom is a great treat. We had a wonderful time and would highly recommend it.
    at

    Ocena

    9,2
    11 września 2017
    The pictures were slightly misleading since we thought there are actually animals.
    Very spacious and clean appartement. Great with kids. Very calm.
    Oldrich
    cz

    Ocena

    10
    30 sierpnia 2017
    The only thing missing in the kitchen was tea spoons.
    The staff (family running the accommodation) was friendly. The utilities were really nice. There was a sauna which added to relaxation after and before long driving. The location is really good (just in the middle of the trip to Croatia). There was a swimmin pool outside where our kids enjoyed a bit of fun.
    Beatrice
    se

    Ocena

    8,3
    22 sierpnia 2017

    Clean and spacious apartment in a beautiful house

    It didn't feel like a tourist farm, more like a nice house on the countryside.
    Very nice house, clean and spacious. Fully equiped kitchen and very nice bathroom.
Ładowanie opinii